085 888623103 899 19 16+32 3 899 19 16info@prohairclinic.com

Een veilige oplossing met instant resultaat

Micro haar pigmentatie-Tricopigmentatie, ofwel micro hair pigmentation, is een niet chirurgische behandeling die zorgt voor het camoufleren van dunner wordend haar en haarverlies. Door het plaatsen van natuurlijke niet permanente pigmenten wordt de huid minder zichtbaar en wordt het effect van een natuurlijke, vollere haardos gecreëerd bij zowel mannen als vrouwen.

Naast een optisch hogere dichtheid kan er ook een shaven look worden gecreëerd en kunnen FUT littekens minder zichtbaar worden gemaakt. Het eindresultaat is reeds zichtbaar na 3 behandelingen. Er zijn geen complicaties of nevenwerkingen en het resultaat kan dankzij de natuurlijke pigmenten jaarlijks aan het huidige haarbeeld worden aangepast.

Prohairclinic - micro haar pigmentatie service

Sinds eind 2012 biedt Prohairclinic Micro Haar pigmentatie Center tricopigmentatie (geavanceerde MHP methode) aan. Onze jarenlange ervaring en expertise in de haartransplantatie sector komt daarbij goed van pas. Micro haar pigmentatie is immers meer dan alleen maar puntjes zetten op de huid. Het mag dan wel makkelijk lijken, MHP is dat zeker niet. Een accuraat beheerste techniek, aangepast professioneel materiaal, gedistingeerd esthetisch inzicht en ervaring zijn fundamenteel in het bekomen van een zo tevredenstellend en natuurlijk mogelijk resultaat. Het is dan ook van groot belang om doordacht voor een in MHP gespecialiseerde kliniek of instituut te kiezen.

Aangezien micro haar pigmentatie net als haartransplantatie een serieuze aangelegenheid is, werken we met een vast team dat zich exclusief in micro haar pigmentatie heeft gespecialiseerd. De gedrevenheid en professionalisme waarmee het team werkt blijft dan ook niet onopgemerkt. Zowel op forums als op internationale sites wordt hun werkwijze uitvoerig besproken. Wij zijn er trots op dat mensen woonachtig in Australië, Finland, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Ierland en andere delen van de wereld reeds kozen voor Prohairclinic Micro Haar pigmentatie Center.

Wordt u graag persoonlijk verder geholpen?

Bel: +31 85 8886231+31 85 8886231+32 3 8991916+32 3 8991916 of mail: info@microhaarpigmentatie.nl

Gratis persoonlijke intakeGratis foto consult