085 888623103 899 19 16+32 3 899 19 16info@prohairclinic.com

Blog

Stoppeltattoo steeds populairder in nederland

Stoppeltattoo steeds populairder in Nederland 24 Augustus, 2016 14:38 Er is een nieuwe trend gesignaleerd in de wereld van uiterlijke verzorging: een tatoeage op het hoofd.
Deze tattoo heeft als doel om je haar voller te doen lijken. De rage, die uit de VS is overgewaaid, wordt steeds populairder onder zowel kalende mannen als vrouwen met dunner wordend haar. Verschillende tattooshops zijn al ingesprongen op deze trend. Ook komen er steeds meer klinieken in Nederland die hierin gespecialiseerd zijn.

Alles over stoppeltattoo - Artikel door gezondheid.be

Gezondheid.be besteedt aandacht aan ‘stoppeltattoo tegen kaalheid’. Bijzonder praktische informatie over micro haar pigmentatie, ofwel Tricopigmentatie.

Tricopigmentatie tegen haarverlies en kaalheid

De Nederlandse website Salusi.nl besteed een artikel aan de voordelen van Tricopigmentatie (ofwel micro hair pigmentatie). Lees er meer over op de website van Salusi

Dr. Bisanga uit Brussel raadt Prohairclinic aan voor Tricopigmentatie (micro haar pigmentatie)

Dr. Bisanga, haarchirurg van de BHR clinic in Brussel video interview over Tricopigmentatie en Prohairclinic.

Milena Lardi raadt Prohairclinic aan voor Tricopigmentatie

Milena Lardi uit Milaan, uitvindster van de huidige Tricopigmentatie techniek, raadt Prohairclinic aan voor de hoge kwaliteit van de behandelingen en de consistente resultaten. In 2012 werd ons team van van Tricopigmentatie specialisten persoonlijk opgeleid door Milena Lardi. Na een doorgedreven opleiding van 6 maanden en meerdere vervolgopleidingen hebben wij in de Benelux de meeste ervaring. Milena Lardi interview

Dr. Eberson raadt Prohairclinic aan voor Micro haar pigmentatie

Dr. Eberson is een gerenommeerde FUE haartransplantatie chirurg in Amsterdam, Nederland. In deze video, gemaakt tijdens de 'FUE Europe' conferentie voor haartransplantatie chirurgen maakte hij een video waarbij hij Prohairclinic aanraadt voor Micro haar pigmentatie, ofwel Tricopigmentatie.  

Prohairclinic presenteert micro haar pigmentatie tijdens FUE Europe congres 2016

Wij bedanken dr. Bisanga van BHR clinic om ons uit te nodigen op het jaarlijkse 'FUE Europe' congres voor haar chirurgen en dermatologen.

Haarverdikker – een vollere haardos dank Tricopigmentatie

Haarverdikker – een vollere haardos dank Tricopigmentatie

Dunnere haren, je ziet de huid door je haren?

Er zijn korte en langdurige oplossingen om dunner wordende haren te camoufleren.

Vroegtijdig haarverlies? Tricopigmentatie, een innovatieve oplossing !

Geen producten, geen haartransplantatie, geen pruik

Voornamelijk mannen in de leeftijdscategorie 20-35 jaar krijgen te maken met vroegtijdig haarverlies. Groter wordende inhammen, of kalende kruin? Soms gaat het snel en is de hele haardos sterk uitgedund.

Ervaringsbericht micro hair pigmentation

Ervaringsbericht Micro hair pigmentation MisterMHP schrijft over zijn ervaring, zijn vragen en het uiteindelijke resultaat. Ik wil bij deze toch ook even een recensie achterlaten omdat ik zeer tevreden ben van het werk en resultaat van Mhp bij prohair clinic!

Het begon allemaal toen ik 25 was en kaal werd.
In het begin vond ik dat natuurlijk verschrikkelijk en heb ik verschillende dingen geprobeerd.
Natuurlijk zonder resultaat buiten dat ik zeer lang minoxidil heb gebruikt om het te vertragen.
Uiteindelijk om een lang verhaal kort te maken had ik me er bij neergelegd,m'n haar afgeschoren en me er niet teveel meer van aangetrokken alhoewel ik m'n minox wel bleef gebruiken.

Wordt u graag persoonlijk verder geholpen?

Bel: +31 85 8886231+31 85 8886231+32 3 8991916+32 3 8991916 of mail: info@microhaarpigmentatie.nl

Gratis persoonlijke intakeGratis foto consult